Agape Intia on valmis tulemaan seurakuntiin kertomaan siitä laaja-alaisesta työstä, jota Grace Service Society -järjestö harjoittaa Intiassa. Vaikka Grace Service Society -järjestön työ olisi ennestään tuttua, näillä vierailuilla saatte kuulla viimeisimmät kuulumiset Intiasta.

Intia-illan ohjelmaan sisältyy suomalaisten ammattitaitoisesti kuvaama ja Grace Service Society -järjestön työtä monipuolisesti esittelevä video, joka tehtiin Intiassa alkuvuodesta 2020 juuri ennen koronapandemian alkamista. Sen kesto on noin 50 minuuttia.

Seurakuntavierailuja tekee eläkkeellä oleva opettajapariskunta Marja-Terttu ja Timo Ritvanen. He ovat käyneet Intiassa tutustumassa Grace Service Society -järjestön työhön ja ovat olleet Agape Intia ry:n toiminnassa mukana alusta alkaen. He kertovat ajankohtaiset uutiset Intiasta.

Tilaisuudessa saat tietoa myös siitä, miten voit tulla mukaan Agape Intian kummitoimintaan ja saada oman kummilapsen. Voit myös ryhtyä tukemaan säännöllisesti tiettyä pastoriperhettä tai tehdä kertalahjoituksen haluamaasi kohteeseen. Esimerkiksi porakaivon rakentaminen köyhään heimokylään antaa kylän asukkaille mahdollisuuden saada puhdasta juomavettä.

Jos haluat järjestää Intia-tilaisuuden, ota yhteys Maija-Liisa Pitkäkankaaseen,

puh. 0400 624 091, sähköposti: mailipi@dnainternet.net

Vierailusta ei koidu kustannuksia seurakunnille.

TULEVAT AGAPE INTIAN VIERAILUT SEURAKUNNISSA

MAALISKUU 2023

Su 26.3.2023 klo 12:00
Varkauden Vapaaseurakunta
Laivalinnankatu 5-7
78200 Varkaus
Yhteishenkilö: Otto Tuovinen 0500 208 178

HUHTIKUU 2023

Su 23.4.2023 klo 11:00
Vihtavuoren Babtistiseurakunta
Tislaajantie 15
Yhteishenkilö: Ari Torro

 

Agape Intia ry