Agape Intia on valmis tulemaan seurakuntiin kertomaan siitä laaja-alaisesta työstä, jota Gospel for Tribals Social Service Society (GTSSS) harjoittaa Intiassa. Vaikka GTSSS:n työ olisi ennestään tuttua, näillä vierailuilla saatte kuulla viimeisimmät kuulumiset Intiasta.

Intia-illan ohjelmaan sisältyy suomalaisten ammattitaitoisesti kuvaama ja GTSSS:n työtä monipuolisesti esittelevä video, joka tehtiin Intiassa alkuvuodesta 2020 juuri ennen koronapandemian alkamista. Sen kesto on noin 50 minuuttia.

Seurakuntavierailuja tekee eläkkeellä oleva opettajapariskunta Marja-Terttu ja Timo Ritvanen. He ovat käyneet Intiassa tutustumassa GTSSS:n työhön ja ovat olleet Agape Intia ry:n toiminnassa mukana alusta alkaen. He kertovat ajankohtaiset uutiset Intiasta.

Tilaisuudessa saat tietoa myös siitä, miten voit tulla mukaan Agape Intian kummitoimintaan ja saada oman kummilapsen. Voit myös ryhtyä tukemaan säännöllisesti tiettyä pastoriperhettä tai tehdä kertalahjoituksen haluamaasi kohteeseen. Esimerkiksi porakaivon rakentaminen köyhään heimokylään antaa kylän asukkaille mahdollisuuden saada puhdasta juomavettä.

Jos haluat järjestää Intia-tilaisuuden, ota yhteys Maija-Liisa Pitkäkankaaseen,

puh. 0400 624 091, sähköposti: mailipi@dnainternet.net

Vierailusta ei koidu kustannuksia seurakunnille.

Tulemme ilmoittamaan tässä tilaisuuksistamme.

Agape Intia ry