SEURAKUNTIEN PERUSTAMINEN

 

 

Vuonna 1991, kun pastori Jacob käveli satoihin kyliin, joissa ei ollut ainoatakaan kristittyä tai evankelistaa, hän kohtasi vainoa ja monenlaista vastustusta perustaessaan ensimmäistä seurakuntaansa puun alla kolmen ihmisen kanssa. Tästä pienestä alusta Jumala laski hänen sydämelleen suuren kuorman perustaa seurakuntia. Vuoteen 2019 mennessä Jumala on mahdollistanut jo yli 1500 seurakunnan perustamisen, joissa on paljon uskovia. Gospel for Tribals Social Service Society -perhe rukoilee, että seuraavan 5-10 vuoden aikana syntyisi monta uutta seurakuntaa. Työalue kattaa monia kyliä ja kaupunkeja.

Heimoalueilla ihmiset kävelevät kymmeniä kilometrejä osallistuakseen seurakunnan jumalanpalveluksiin. Jokainen seurakunta kattaa noin 20 kylää. Näissä seurakunnissa 50 – 100 ihmistä palvelee Herraa joko betonikirkossa, pienessä savimajassa tai paikoin vain puun alla. Betonikirkkoja on rakennettu tähän mennessä yli 90 kappaletta.

Kyläkirkon ja sen yhteyteen pastoriperheelle rakennettavan asunnon, sisältäen WC:n ja pesutilan, sekä kyläkaivon yhteishinta on noin 15 000 euroa. Sinäkin voit olla mukana seurakuntien perustamisessa.

 

Agape Intia ry