ORPO- JA SLUMMILAPSET

Antamalla 35 euroa kuukaudessa annat orpolapselle tulevaisuuden ja toivon.

 

Intiassa on noin 35 miljoonaa orpolasta.

Vuonna 1994 kun Jacob oli kävellen palaamassa kotiin, hän kohtasi kolme alle 7-vuotiasta alastonta orpolasta kerjäämässä puun alla. He tarttuivat Jacobin jalkoihin, mutta hänellä ei ollut mitään annettavaa heille. Itkien hän nosti lapset syliinsä ja halasi heitä. Lapset koskettivat hänen sydäntään, ja hän vei heidät kotiinsa. Vaikka Jacobilla itsellään oli hyvin vähän, perhe jakoi ruuan orpolasten kanssa.

Tästä pienestä alusta Jumala antoi suuren siunauksen, ja tänään Gospel for Tribals Social Service Society -järjestö pitää huolta noin 6500 orpo- tai avun tarpeessa olevasta lapsesta. Orpokoteja on 38, joista kolme on suuria keskuksia. Niissä lapset saavat ruokaa, opetusta ja hoivaa. Hyderabadiin on perustettu  slummilapsille orpokodit, joihin voidaan ottaa 1300 lasta.

Näitä lapsia rakastetaan, heidän tarpeistaan huolehditaan, ja he saavat hyvän kasvatuksen ja koulutuksen.

Kuinka ryhdyn kummiksi?

Jos haluat kummikannattajaksi, ota yhteyttä Agape Intia ry:n yhteyshenkilöön. Hän lähettää sinulle tiedot ja kuvan kummilapsesta. Ryhtyessäsi kummikannattajaksi saat vuosittain uuden tuoreen valokuvan lapsesta sekä raportin hänen kehityksestään. Taloudellisen tuen lisäksi on tärkeää rukoilla hänen puolestaan. Hän myös rukoilee säännöllisesti sinun ja sinun perheesi puolesta. Kummilapsen tukimaksu on tällä hetkellä 35 euroa kuukaudessa – summa on hieman kasvanut elinkustannusten nousun myötä. Voit kuitenkin ryhtyä kannattajaksi myös pienemmällä summalla.

Agape Intia ry