LÄHETYSTYÖNTEKIJÄT

 

 

LÄHETYS-TYÖNTEKIJÄT

 

 

Suurin osa Gospel for Tribals Social Service Society -järjestön lähetystyöntekijöistä tekee työtä heimokylissä. He ovat valmiita kohtaamaan vainoa, kärsimyksiä ja jopa kuoleman Kristuksen evankeliumin tähden. Usein he ja heidän perheensä joutuvat kärsimään nälkää eikä heidän lapsillaan ole pääsyä koulutuksen tai terveyshuollon piiriin.

Vuoteen 2019 mennessä on koulutettu yli 1600 raamattukoulun opiskelijaa, yli 1000 lähetyssaarnaajaa on kokoaikaisessa lähetystyössä, ja työtä tehdään monissa kylässä. Kyliin on rakennettu yli 90 betonikirkkoa ja lukematon määrä bambukirkkoja. Työn tuloksena on syntynyt monta kasvavaa seurakuntaa, joissa on paljon uudestisyntyneitä uskovia.

Ehkä sinulle itsellesi ei ole mahdollista tulla Intiaan lähetystyöntekijäksi, mutta voit auttaa ja rohkaista paikallisia lähettejä tukemalla heitä ja heidän perheitään rukouksin ja uhrein.

Jos haluat lähettiperheen kannattajaksi, niin kannatusmaksu on kuukaudessa 60 € – 100 €. Kannattajana saat kerran vuodessa raporttikirjeen työstä Intiassa. Lähetit rukoilevat uskollisesti kannattajiensa puolesta.  Halutessasi kannattajaksi, ota yhteyttä Maija-Liisa Pitkäkankaaseen (katso yhteystiedot sivun alalaidasta tai Ota yhteyttä sivulta).

Kulkuvälineet

Lähetit heimoalueilla ovat varattomia ja siksi ainoa kulkuväline on ”apostolinkyyti”. Jos lähetti saa pyörän alleen, sanoma Jeesuksesta pääsee leviämään huomattavasti nopeammin ja laajemmalle alueelle kuin kävellen olisi mahdollista. Tämän vuoksi Gospel for Tribals Social Service Society -järjestö pyrkii ostamaan läheteilleen joko polkupyörät tai moottoripyörät. Myös pakettiautoja tarvitaan.

Hyvän kestävän polkupyörän, jolla lähetin lisäksi kulkee koko perhe, saa 70 €:lla. Moottoripyörä puolestaan maksaa noin 1000 €. Pakettiauton hankintahinta on noin 5000 €.

 

Agape Intia ry