Piispa Jacob kertoo koronan vaikutuksesta seuraavasti:

Poliisiviranomaiset ja poliittiset johtajat ovat pyytäneet meitä antamaan huo­mattavan määrän ruoka-apua, sillä karanteenin takia maaseudun tuhannet köyhät päivätyöläiset ovat joutuneet äärimmäisen vaikeaan tilanteeseen, koska he elävät kädestä suuhun alkeellisissa olosuhteissa. Meidän tulisi auttaa viittä tuhatta alueellamme asuvaa perhettä sekä yhdeksää tuhatta perhettä, jotka asuvat toisella alueella. Yhden perheen avustuspaketin hinta on noin kymmenen euroa. Sen vuoksi minulla ja tiimillämme on ollut viime päivinä hyvin kiire, koska olemme kulkeneet maaseudun heimoalueilla jakamassa riisiä ja muita elintarvikkeita näille kärsiville päivätyöläisille. Poliisiviranomaiset ja poliittiset johtajat ovat antaneet meille apuaan siinä, että voimme pitää vaadittavat turvavälit. Tähän mennessä olemme jakaneet eri kylissä 2791:lle perheelle perustarvikepaketin, joka on sisältänyt mm. riisiä, öljyä, suolaa, valkosipulia ja saippuapalan.

Tällä hetkellä taloudellinen tilanteemme on erittäin vaikea karanteeniolosuhteista johtuen, mutta näen siinä kuitenkin suuren mahdollisuuden auttaa ja hoitaa nälkää näkeviä päivätyöläisiä. Eräs nainen purskahti itkuun saadessaan pakettimme, sillä hänellä ei ollut ollut kolmeen päivään mitään syötävää. Kulkiessani köyhissä maaseutukylissä olen kuullut monia koskettavia tarinoita. Anon Herralta, että voisin nähdä ihmiset sellaisina kuin Hän heidät näkee.

Tahdon rohkaista sinua lukemaan Jumalan Sanaa ja rukoilemaan niin paljon kuin mahdollista. Ehkä voisit myös soittaa jollekulle, joka tarvitsee rukouksiasi ja rohkaisuasi. Rukoukseni on, että Herra pitäisi jatkuvasti sydämeni murtuneena, jotta loppuun saakka tarjoaisin Hänen rakkauttaan ja valoaan nälkäisille, janoisille ja särkyneille sieluille. Me luotamme Herraan Jeesukseen ja Hänen lupauksiinsa.

Et pelkää yön kauhuja etkä päivällä lentävää nuolta, et ruttoa, joka liikkuu pimeässä, et tautia, joka riehuu keskellä päivää. Vaikka viereltäsi kaatuisi tuhat miestä ja ympäriltäsi kymmenentuhatta, sinä säästyt. Ps. 91:5-7.

Ole rohkealla mielellä.
Kiitos, ja Jumala sinua siunatkoon.

Kunnioittavimmin,
Piispa M. Jacob
Intia

Agape Intia ry